неделя, 27 декември 2009 г.

"МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА!" А ти можеш ли?
"МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА!" е утвърждаващото заглавие на втората книжка от поредицата "Хрумки щури за сладури" на издателство ЕЛА, която отново ще провокира сръчността и любопитния ум на своите читатели.

Какво са "Хрумки щури за сладури?"
Това е книжна поредица, насочена към деца над 4 годишна възраст, но едновременно с това и към техните родители като възможност за полезно и приятно време, прекарано заедно.

Книжките от поредицата съдържат любопитна и полезна, богато илюстрирана информация за някои от най-популярните и обичани от децата животни: тяхната символика в различните народи и култури, плюс любопитни факти за живота и навиците им.

Книжките имат и специални приложно ориентирани раздели, които показват как с подръчни материали в няколко прости стъпки може да се изработи фигурка на съответното животно – кукла, карнавална маска, картичка, украса за дома и т.н.

Приложните идеи дават възможност на детето да се почувства като малък майстор, изработвайки нещо със собствените си ръце, но те също така са възможност и за няколко вълшебни мига, прекарани заедно с мама и татко, за споделено време и позитивни емоции, които със сигурност остават сред най-трайните спомени в паметта.

Първата книга от поредицата „Хрумки щури...”, със заглавие „Фантазии то картон + Още нещО” излезе на пазара в началото на 2009 г. По-подробна информация за нея можете да видите в предходната публикация на блога.

НА 15 ДЕКЕМВРИ 2009 г., ДНИ ПРЕДИ КОЛЕДА, ОТ ПЕЧАТ ИЗЛЕЗЕ И ВТОРАТА КНИГА ОТ ПОРЕДИЦАТА СЪС ЗАГЛАВИЕ „МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА!”

Изданията са с изключително качествена полиграфска изработка: твърда гланцирана корица, концево шиене, качествена офсетова хартия, размер 165 х 240 мм, обем (съответно за първата и за втората книга) - 64 и 68 страници.
Като издател вярвам, че красивата визия, наред със забавните авторски илюстрации и прецизния подбор на фактологията ще им отреди достойно място в семейната или училищната библиотека, и ще ги превърне в чудесен подарък за различни празници.
Книгите от поредицата "Хрумки щури за сладури" се разпространяват чрез веригите книжарници "Пивгвините" и "Хеликон", книжарница "Писмена" - София, малкото НДК, зала 12, книжни борси "Буктрейдинг", "Елфи 96", Дамян Яков" и техните партньори.
При директен контакт с издателството можете да ползвате специални отстъпки от коричната цена на книгите и възможност те да ви бъдат доставени директно на посочения от вас адрес. Предвиждат се отстъпки както за читатели, така и за книжарници и книготърговци.
Контакти с нас:
0887 96 56 75 или ela_publishing@abv.bg

Няма коментари: